Seat Ibiza 1.2 TDI CR Ecomotive

Seat Ibiza Ecomotive devine şi mai economic, primind inima lui Polo BlueMotion, pentru a mai câştiga în lupta cu emisiile 10%.

Seat Ibiza 1.2 TDI CR Ecomotive Seat Ibiza 1.2 TDI CR Ecomotive

Seat Ibiza Ecomotive se recomanda până nu demult cu un motor de 1.4 TDI de 80 CP. Astăzi spaniolii au anunţat că acest motor este înlocuit cu propulsorul 1.2 TDI CR, ce dezvoltă 75 CP şi un cuplu de 180 Nm. Noul motoraş, disponibil şi sub capota lui Polo BlueMotion începând din luna Mai a acestui an, este într-adevăr mai economic decât precedentul având un consum de 3,4 litri, dar mai ales mult mai eco având emisii de 89 g/km, ceea ce înseamnă o reducere cu 10% faţă de precedenta motorizare, ceea ce nu este deloc de neglijat, ţinând cont că vorbim de un automobil mic destinat încă de la început pentru a fi "verde".

Noul Ibiza Ecomotive

Acest lucru este disponibil şi datorită sistemului Stop&Start, aerodinamicii îmbunătăţită şi ale pneurilor speciale. Caracterul eco are ca revers al medaliei performanţe dinamice foarte "boeme". Astfel, pentru a atinge 100 km/h şoferul are nevoie de 13,7 secunde, cu 1 secundă mai mult decât cu precedenta motorizare. Din acest motiv cel aflat la volan ar trebui să aibă răbdare de şahist şi o intuiţie bună pentru a se angaja într-o depăşire. Viteza maximă, deloc relevantă pentru acest model şi menirea sa, este de 173 km/h.

Ca nivel de echipare acest model este foarte apropiat cu cele Reference, iar preţurile anunţate în Spania sunt următoarele: Ibiza SC 1.2 TDI CR Ecomotive 15.818 €, Ibiza 5p 1.2 TDI CR Ecomotive 16.163 €, Ibiza ST 1.2 TDI CR Ecomotive 16.876 €. Lansarea oficială va avea loc la Salonul Auto de la Pris 2010.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.