Seat Leon Linea R

Autor: Andrei Ştirbu acum 12 ani Prezentari

Seat Leon Linea R - dublă evacuare şi eleronPână acum, pasionaţii de Seat Leon puteau opta pentru un look mai agresiv doar în cazul versiunilor FR şi Cupra, cu motorizări de top, atât pe benzină, cât şi diesel. Bineînţeles, există numeroşi tuneri care oferă şi ei programe atractive de personalizare a maşinii.

Dar Seat s-a gândit şi la cei care vor un feeling sport, dar nu au bani pentru motorizările mai puternice. Astfel, noul pachet Linea R este oferit chiar şi pentru motorizarea turbo pe benzină, de 1,8 litri TSI şi 160 CP, pentru 3.208 euro (preţ valabil în Spania).

Seat Leon Linea R - interior sportFaţă de un Seat Leon normal, Linea R plusează cu spoilerele modificate, cel din faţă având o gură de aerisire supradimensionată, iar cel din spate având decupări masive pentru cele două ieşiri ale evacuării. Mai atrag atenţia eleronul cu o formă nouă, de pe hayon, precum şi carcasele cromate ale retrovizoarelor. Jantele de 18", cu cinci spiţe duble, au un nou design, denumit Supercopa. La interior, reţeta este cunoscută de la FR şi Cupra: volan sport, îmbrăcat în piele, schimbător personalizat şi pedalier din aluminiu.Comentarii
Inchide