Şi bogaţii o iau razna câteodată. Asta e ultima fiţă pentru maşinle lor de milioane – VIDEO

Autor: Oraan Mărculescu 17 oct. 2008 Prezentări

În lumea globetrotterilor (adică a pasionaţilor călătoriilor prin lume la bordul caselor pe patru sau mai multe roţi) exista un singur impediment: nu puteai să iei cu tine şi maşina de weekend, decât dacă apelai la o remorcă, ceea ce însemna complicaţii şi riscuri suplimentare.

Cei de la Volkner Mobil au reuşit să rezolve această problemă, oferind în premieră primul autocar „casă pe roţi” dotat cu… garaj! Nu este nici o glumă, ci este o idee foarte simplă – şasiul vehiculului a fost modificat astfel încât în spaţiul dintre cele două punţi se eliberează un compartiment în care poate încăpea un automobil sport.

GALERIE FOTO

În funcţie de lungimea şasiului de bază de la care se porneşte în construcţia autocarului-apartament, în „burta” acestuia pot intra de la un Mini Cooper S (pentru varianta de şasiu de 10,5 metri) până la sportive exclusivite precum Porsche 911, Jaguar XK8 sau chiar o limuzină Maserati Quattroporte (pentru varianta de şasiu de 12,3 metri).

Cât despre manevrele necesare pentru a scoate sau băga maşina în micul garaj, nu trebuie să vă faceţi probleme. Maşina sport trebuie pur şi simplu plasată pe o platformă care intră automat în „burta” autocarului. Singurele limitări ţin de înălţimea maşinii sport, care trebuie să corespundă înălţimii maxime de deschidere a trapei laterale a garajului.

Interiorul apartamentului de lux rămâne la cote ridicate, garajul fiind conceput până la nivelul podelei din interior, aşa încât orice configuraţie interioară dorită poate fi realizată, bineînţeles, în limita imaginaţiei şi a bugetului disponibil.

Dar măcar de acum globetrotterii au un motiv în plus de bucurie: se pot bucura la orice oră de jucăria sportivă preferată, în orice colţ al lumii s-ar afla cu autocarul-apartament.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide