Skoda Fabia şi Roomster facelift la Geneva 2010

Skoda va lansa noile modele Fabia şi Roomster la Salonul Auto de la Geneva, facelift-urile venind cu un aer proaspăt atât estetic cât şi tehnic.

Skoda Fabia şi Roomster facelift la Geneva 2010 Skoda Fabia şi Roomster facelift la Geneva 2010

Fabia arata mai binePornindu-se de la linia estetică inaugurată de Octavia facelift şi noul Superb, gama Fabia a fost înnoită în totalitate, inclusiv versiunile Fabia Combi şi Scout. Din punct de vedere tehnic, avem acum 9 motoare, dintre care 3 sunt TDI.

1.2 HTP cu 60 CP este versiunea de bază, fiind urmată de 1.2 12v de 70 CP, 1.4 de 85 CP, 1,6 105 CP şi 1,2 TSI cu 85 şi 105 CP, toate cuplate la o cutie cu 5 trepte. TDI-urile sunt un 1,2 de 75 CP şi două 1.6 de 90 şi 105 CP. Pentru Skoda Rooster, gama de motorizări este identică, exceptând versiunea de doar 60 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.