Skoda Octavia 2 Facelift

Skoda a venit la Salonul Auto de la Paris cu faceliftul modelului Octavia, o serie de modificări care au rolul de a mai revigora vânzările.

Partea din spate e aproape la felDe altfel, despre această premieră Skoda s-a aflat abia de curând, lumea văzând deja modelul Golf 6 repetându-se, cu o Skoda Octavia 3 va ar fi apărut anul viitor urmând să fie apoi promovata ca un model complet nou. Dar până la urmă, nu s-a întâmplat aşa, iar Skoda Octavia Facelift va fi prezentată oficial mâine. Principalele modificări le regăsim la nivelul blocurilor optice, schimbate mai ales în partea frontală, cu spoilere uşor revizuite şi noi jante.

În interior regăsim noi materiale, comenzi pentru climatizare şi volane cu 3 şi 4 spiţe modificate. În ceea ce priveşte partea tehnică, viitorul model va avea 5 propulsoare pe benzină, inclusiv cel de 1,4 turbo de 122 CP plus încă trei diesel.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.