Skoda Octavia vRS

Autor: Cosmin Iordache 22 ian. 2009 Prezentări

Skoda Octavia vRS - interiorSkoda Octavia vRS se vrea o alternativă mai ieftină la un automobil performant, ce vine ca ediţie limitată în Marea Britanie. Pentru a accentua ideea de exclusivism sau pentru că sunt conştienţi că nu vor vinde foarte multe, doar 500 de unităţi vor fi fabricate.

Fiecare exponent din această ediţie limitată vine în standard cu vopsea gri antracit, roţi pe 18 inchi de aliaj şi un interior unic garnisit cu multă piele. Ideea de Skoda specială este accentuată de inscripţionarea numărului de ordine al fiecărui model pe scaune. Ca opţiuni de motorizare Octavia vRS poate fi dotată atât cu unitate 2.0 TFSI de 200 CP, cât şi cu motorul 2.0 TDI de 170 CP.

Dacă în Marea Britanie Skoda Octavia RS costă 16.294 lire cu TVA, adică echivalentul a 17.360 de euro, ediţia limitată costă în plus 800 de euro. Deci destul de puţin pentru un model performant şi în Marea britanie Skoda oferă TVA-ul celor care cumpără un model în această perioadă, deci skoda Octavia vRS poate fi un adevărat chilipir.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide