Premiera  Skoda Superb Combi live la Frankfurt 2009

Noua Skoda Superb Combi este o maşină uriaşă, care ascunde un portbagaj neverosimil de mare. Totuşi, rămâne o maşină sobră şi stilată.

Skoda Superb Combi live la Frankfurt 2009 Skoda Superb Combi live la Frankfurt 2009

Ce poţi face cu portbagajul de 633 de litri al lui Skoda Superb Combi? De la foarte multe lucruri în sus, normal, pentru că vorbim de cel mai spaţios break din clasa medie. Prin rabatarea banchetei, se obţine un spaţiu de până la 1.865 litri, planşeul având un compartiment ascuns, pentru obiecte valoroase. Este oferită cu 3 motoare pe benzină şi 3 diesel, dintre care cel mai vândut se estimează că va fi TDI-ul de 2,0 litri şi 175 CP.

VEZI SKODA SUPERB COMBI LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.