smart fortwo Brabus

Noul smart fortwo primeşte atingerea celor de la Brabus, fiind modificat atât din punct de vedere tehnic cât şi estetic.

smart fortwo Brabus smart fortwo Brabus

Caracterul sportiv este imediat scos în evidenţă de jantele Monoblock VI încălţate de pneuri 175-50 R16 în faţă şi 225-35 R17 pe spate, spoilerele schimbate, sistemul de evacuare central şi garda la sol scăzută. Interiorul a fost asortat cu detaliile din piele fină şi aluminiu iar scaunele sunt acum încălzite. Ambele versiuni fortwo, coupe şi cabrio sunt subiectul acestor modificări aduse de tunerul german, care a umblat atent şi la propulsorul de 3 cilindri cu o capacitate de un litru.

Datorită turbinei puterea totală a ajuns la 98 CP cu un cuplu de 140 Nm. Combinat cu greutatea scazută, propulsorul împinge maşina până la 100km/h în doar 9,9 secunde iar viteza maximă este limitată electronic. Şi nu la 250 km/h cum se întamplă de obicei în asemenea cazuri, ci la doar 155 km/h. Consumul mediu de 5,2 litri/100km se traduce într-o emisie de dioxid de carbon de 124 g/km. Preţurile pentru noul model încep de la 19.430 de euro pentru versiunea de bază, urcând până la 22.430 în cazul în care se optează pentru nivelul de echipare Xclusive.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.