Smart ForTwo „Limited Edition 3” – Geneva 2009

Autor: Cosmin Iordache 26 feb. 2009 Prezentări

Limited Edition 3 interiorSmart deşi nu lansează multe modele anual se prezintă de fiecare dată la saloanele auto importante cu noutăţi, sub forma  ediţiilor speciale. Profitând de faptul că Salonul Geneva 2009 coincide cu apariţia ghioceilor, marca se va prezenta la evenimentul elveţian cu o ediţie foarte primăvăratecă denumită Smart ForTwo "Limited Edition 3".

Noua ediţie limitată va fi valabilă atât pentru cabriolet, cât şi pentru coupe şi va fi disponibilă în combinaţia de culori verde crud şi argintiu. Acelaşi pastel este păstrat şi în interior, cu menţiunea că maroul pielii îşi face loc în peisaj. Ca dotări suplimentare, faţă de versiunea Passion, Limited Edition 3 aduce plafon panoramic pentru coupe şi instrumente noi pentru toată gama, plus aer condiţionat standard.

Motorul va fi propulsat de motorul pe benzină ce dezvoltă 71 CP şi beneficiază de tehnologia start-stop MHD. Preţurile pentru acest model vor fi de 15.470 euro la versiunea cu plafon rigid şi 18.510 euro pentru cabrio.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide