Spionat fără camuflaj: noul Volkswagen Beetle 2012

Gata, noul Volkswagen Bettle şi-a dat jos masca, pardon, camuflajul, iar fotografii spion îl pot fotografia în voie. Iată cum arată noul VW Beetle - vă place?

Spionat fără camuflaj: noul Volkswagen Beetle 2012 Spionat fără camuflaj: noul Volkswagen Beetle 2012

Cel puţin în America, noua generaţie Volkswagen Beetle are deja succesul asigurat, după ce cunoscuta prezentatoare TV Oprah a dat cadou câte o cheie a noii maşini celor 275 de spectatori din studio. Şi asta fără a arăta publicului maşina.

Acum, însă, avem ocazia să vedem mult mai bine cum arată noul VW Beetle, graţie pozelor spion apărute pe autoblog.com, cu maşina necamuflată - vezi aici imaginile.

Ce putem spune despre noul Beetle este că, din fericire pentru fani, nu s-a depărtat de filosofia de "bombonică" a precedentei generaţii. Însă nici nu se apropie de filosofia de maşină ieftină a Broaştei originale, rămânând o maşină destinată amatorilor şi, mai ales, amatoarelor de life-style.

Faţă de generaţia de acum, noul Volkswagen Beetle are o caroserie mai lungă, iar cabina promite un spaţiu mai mare pentru locurile din spate, suprafaţa vitrată fiind uşor aplatizată. Linia mediană este puţin ascendentă, ceea ce, împreună cu bosajele proeminente ale roţilor (caracteristică păstrată cu sfinţenie) îi conferă noii generaţii un dinamism mai accentuat.

În faţă, lucrurile rămân aproape la fel, cu aceeaşi "faţă" simpatică şi bombată, lucru valabil şi în spate, unde regăsim două blocuri optice rotunde şi un hayon ceva mai generos dimensionat. Interiorul nu ştim cum va fi realizat, dar cel mai probabil va continua să pună accentul pe un look ecologist.

Per total, silueta cunoscută de la Beetle-ul actual a fost rafinată, maşina părând mai aproape de spiritul unui coupe. Zvonurile spun că va fi construită pe platforma actualului Golf 6, deci preţurile ar urma să rămână la aproximativ acelaşi nivel. Rămâne de văzut dacă vom afla mai multe detalii la Salonul Auto Geneva 2011 sau premiera mondială este rezervată continentului nord-american.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.