Spionat şi chiar testat: Lamborghini Aventador

Urmaşul lui Murcielago se pare că se va numi Lamborghini Aventador, iar britanicii de la AutoExpress ne oferă primele imagini cu noul bolid. Bineînţeles, cu maşina de teste camuflată...

Spionat şi chiar testat: Lamborghini Aventador Spionat şi chiar testat: Lamborghini Aventador

Urmaşul lui Lamborghini Murcielago este una dintre cele mai aşteptate noutăţi în domeniul supersport la începutului celui de-al doilea deceniu din acest mileniu. Iar primele modele camuflate au început deja să apară pe şosele, fiind, bineînţeles, surprinse de fotografii spion.

De fapt, jurnaliştii de la AutoExpress chiar au avut ocazia să conducă un model de preserie pe pista de la Nardo, alături de inginerii Lamborghini. Iar sesiunea de teste a fost însoţită şi de una foto - vezi aici mai multe imagini.

Deocamdată, denumirea Lamborghini Aventador nu este confirmată oficial, dar pare una plauzibilă, dată fiind panoplia de nume sonore din patrimoniul Lamborghini. Mai important, însă, e faptul că ne putem face o idee mult mai concretă despre cum va arăta urmaşul lui Murcielago.

Chiar dacă vorbim de o maşină camuflată, liniile principale ale caroserie pot fi intuite destul de uşor. Iar rezultatul putem spune că se apropie destul de mult de cunoscutul deja Reventon. Maşina este masivă, fantele de aerisire sunt de mari dimensiuni, portierele păstrează deschiderea pe verticală, iar interiorul (deşi blurat) este clar foarte sportiv.

Detaliile estetice rămân bine camuflate, pentru ca suspansul să fie păstrat până la lansarea maşinii. Însă cei de la AutoExpress ne promit că motorul V12, de 6,5 litri şi 700 CP, împreună cu noua cutie de viteze secvenţială cu 7 trepte, dar şi cu noua configuraţie a suspensiei, fac din urmaşul lui Murcielago un redutabil rival pentru celelalte supercaruri.

Aşadar, 2011 se anunţă un an foarte important pentru fanii taurului furios. Cel mai probabil, Lamborghini Aventador urmează să debuteze cu ocazia Salonului Auto Geneva 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.