Spyker C8 Aileron - debut la Geneva 2009

Spyker a devenit deja destul de cunoscut în domeniul maşinilor exotice. Acum, la Geneva 2009, a adus cel mai nou produs al său, Spyker C8 Aileron, o maşină exclusivistă cu o viteză maximă de 300 km/h.

Spyker C8 Aileron - debut la Geneva 2009 Spyker C8 Aileron - debut la Geneva 2009

Spyker, exclusivism rasatSpyker C8 Aileron este propulsat de un motor de provenienţă Audi: un V8 de 4,2 litri şi 400 CP. Suficient pentru a propulsa exclusivistul bolid în doar 4,5 secunde până la 100 km/h, în timp ce viteza maximă este de 300 km/h.

Dacă în domeniul maşinilor supersport aceste valori nu mai sunt neapărat exclusiviste, Spyker devine unicat în ceea ce priveşte stilul, mai ales cel al interiorului. Acesta nu a pierdut nimic din exuberanţa şi luxul conceptului prezentat în urmă cu un an la Geneva 2008, iar primele livrări vor începe chiar din luna mai a acestui an.

Tema aviatică se împleteşte cu detaliile provenite din lumea ambarcaţiunilor, Spyker C8 Aileron fiind dedicat milionarilor cu gust. Deoarece vorbim de a doua generaţie de maşini supersport Spyker, maşina este acum mai modernă, împrumutând elemente din registrul avioanelor cu reacţie (de altfel, şi denumirea "Aileron" tot de acolo provine).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.