Străzile din Tokyo şi riderii lor din miez de noapte. Un VIDEO 4K de vis

Cei de la GoPro au pe canalul lor de YouTube o serie de filme care demonstrează calităţile camerelor lor 4K. Dar nu sunt filme tehnice, ci dimpotrivă, filme superbe, despre oameni şi pasiunile lor. Mai jos, riderii din Tokyo ne fac o mică demonstraţie

Străzile din Tokyo şi riderii lor din miez de noapte. Un VIDEO 4K de vis Străzile din Tokyo şi riderii lor din miez de noapte. Un VIDEO 4K de vis

Tokyo este un megalopolis de 13.35 milioane de oameni, parte a unei zone metropolitane care însumează nu mai puţin de 37.800.000 de oameni. Un oraş imens, cu o populaţie în limitele urbane de peste 6 ori mai mare decât cea a Bucureştiului şi care acoperă o zonă propriu-zisă de 1808 kilometri pătraţi, de 6.3 ori mai mare decât cea a Bucureştiului. Culmea, deşi e plin de zgârie-nori, Tokyo nu e la fel de aglomerat precum Bucureştiul, care se „laudă” cu o densitate de 8.260 de locuitori pe kilometru pătrat, faţă de cei „doar” 7.216 locuitori pe kilometrul pătrat ai japonezilor. 

Dar faptul că centrul oraşului trebuie să facă faţă unui aflux de milioane de locuitori pe zi schimbă dramatic registrul, iar traficul auto este incomparabil mai aglomerat decât al Bucureştiului, în ciuda unui sistem de transport în comun perfect pus la punct. Din acest motiv, japonezii pasionaţi de maşini şi de motoare ies pe străzi abia după miezul nopţii, pentru a se bucura de străzile libere, dar şi pentru a respira aerul unui oraş care munceşte colosal pe timp de zi şi se distrează colosal pe timp de noapte.

Faceţi cunoştinţă, mai jos, cu fetele şi băieţii care se plimbă nopţile pe străzile din Tokyo. Şi nu oricum, ci cu Lamborghiuri, Hayabuse, Porsche-uri şi motoare de curse tunate după gustul fiecăruia. O atmosferă de vis, specifică unei lumi cât se poate de diferită de cea a noastră.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.