Străzile din Tokyo şi riderii lor din miez de noapte. Un VIDEO 4K de vis

Autor: Adrian Mihălţianu 26 nov. 2014 Prezentări
Străzile din Tokyo şi riderii lor din miez de noapte. Un VIDEO 4K de vis

Tokyo este un megalopolis de 13.35 milioane de oameni, parte a unei zone metropolitane care însumează nu mai puţin de 37.800.000 de oameni. Un oraş imens, cu o populaţie în limitele urbane de peste 6 ori mai mare decât cea a Bucureştiului şi care acoperă o zonă propriu-zisă de 1808 kilometri pătraţi, de 6.3 ori mai mare decât cea a Bucureştiului. Culmea, deşi e plin de zgârie-nori, Tokyo nu e la fel de aglomerat precum Bucureştiul, care se „laudă” cu o densitate de 8.260 de locuitori pe kilometru pătrat, faţă de cei „doar” 7.216 locuitori pe kilometrul pătrat ai japonezilor. 

Dar faptul că centrul oraşului trebuie să facă faţă unui aflux de milioane de locuitori pe zi schimbă dramatic registrul, iar traficul auto este incomparabil mai aglomerat decât al Bucureştiului, în ciuda unui sistem de transport în comun perfect pus la punct. Din acest motiv, japonezii pasionaţi de maşini şi de motoare ies pe străzi abia după miezul nopţii, pentru a se bucura de străzile libere, dar şi pentru a respira aerul unui oraş care munceşte colosal pe timp de zi şi se distrează colosal pe timp de noapte.

Faceţi cunoştinţă, mai jos, cu fetele şi băieţii care se plimbă nopţile pe străzile din Tokyo. Şi nu oricum, ci cu Lamborghiuri, Hayabuse, Porsche-uri şi motoare de curse tunate după gustul fiecăruia. O atmosferă de vis, specifică unei lumi cât se poate de diferită de cea a noastră.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide