Subaru 216A - fratele lui Toyota FT-86

Modelul omonim al lui Toyota FT-86 are, deocamdată, numele de cod Subaru 216A. Cei de la 7tune.com speculează despre cum va arăta şi va fi noul Subaru Coupe.

Subaru 216A - fratele lui Toyota FT-86 Subaru 216A - fratele lui Toyota FT-86

Într-un fel, viitorul Subaru Coupe, frate al lui Toyota FT-86, poate fi considerat un urmaş al lui Subaru SVX, un coupe de lux desenat de Giugiaro în 1992 şi care s-a vândut în aproximativ 25.000 de exemplare.

Totuşi, noul Subaru 216A (cum este cunoscut, deocamdată, ca nume de cod) va adopta o reţetă mai cuminte pentru design, care nu se va îndepărta prea mult de la ce ne-a arătat Toyota FT-86, însă va beneficia de tuşe specifice Subaru. Bineînţeles, tracţiunea integrală şi motoarele turbo boxer nu vor lipsi din meniu, speculaţiile despre o versiune de top indicând adoptarea motorizării de pe Subaru Impreza STi.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI CU VIITORUL SUBARU COUPE

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.