Subaru Impreza STi R205 - ediţie limitată

Subaru Impreza STi R205 continuă seria de modele speciale create de Subaru Tecnica International, S203 şi S204. S-ul a fost înlocuit acum cu R. De la "Road Sport".

Subaru Impreza STi R205 - ediţie limitată Subaru Impreza STi R205 - ediţie limitată

Impreza STi R205, 400 de bucatiNoua ediţie specială bazată pe cunoscutul super-hot-hach Subaru Impreza STi va fi construită în doar 400 de exemplare, fiecare având la loc de cinste o plachetă cu numărul de ordine. Deci preţul de 4,5 milioane yen (aproximativ 37.8000 euro) este justificat cel puţin din acest punct de vedere.

Totuşi, Subaru Impreza STi R205 are multe alte argumente. În primul rând, inginerii s-au concentrat pe setarea componentelor suspensiei şi direcţiei, pentru a îmbunătăţi şi mai mult manevrabilitatea bolidului. Au fost regândite o serie de componente, de la arcuri şi amortizoare până la barele stabilizatoare, iar pneurile au fost concepute special de Bridgestone pentru acest model, încălţând jante de 18".

Terenul de testare pentru aceste modificări a fost circuitul Nurburgrind, unde Subaru chiar a aliniat un model Impreza STi în cursa de anduranţă de 24 de ore.

Upgrade mic, efecte mariMotorul boxer turbo oferă un plus mic de putere, ajungând acum la 320 CP, în timp ce cuplul motor maxim este de 431 Nm. Principalele upgrade-uri de sub capotă se referă la turbina nouă şi la modificarea unităţii centrale, în timp ce evacuarea sport are acum o terminaţie de presiune joasă. Nu lipseşte sistemul de control SI-DRIVE (Subaru Intelligent Drive).

Pentru exterior a fost folosit pachetul estetic "WRX STi Spec C", la care au fost adăugate accesorii pentru creşterea aerodinamicităţii: "lamelele" de sub spoilerele faţă şi spate sau noul spoiler de pe hayon, vopsit în negru. R205 se mai diferenţiază de un STi de serie datorită inscripţiei de pe grila frontală, dar şi siglelor roşii "STi" pe fond negru, de pe aripile laterale.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.