Subaru Impreza WRX 2009

Posesorii actualei generaţii Subaru Impreza WRX au motive de tristeţe, din 2009 pentru aceeaşi bani vor primi mai multă putere, agilitate şi kitul aerodinamic standard.

Subaru Impreza WRX 2009 Subaru Impreza WRX 2009

Subaru Impreza WRX 2009Modelele Subaru Impreza WRX comercializate în 2009 vin cu un upgrade de putere considerabil de 41 CP , dezvoltând  265 CP, faţă de cei 224 cu  care modelul a fost înzestrat la apariţia pe piaţă şi un cuplu de 330 Nm,  îmbunătăţit de la 306 Nm. Cutia manuală cu 5 trepte va fi păstrată însă şi în 2009. Infuzia de cai putere oferită de Subaru vine ca răspuns la versiunea Mitsubishi Lancer Ralliart, model ce se lăuda cu o putere superioară.

Suspensia are o setare mai fermă, incluzând arcuri şi amortizoare mai tari reglate similar cu cele de pe STI.  De asemenea, pachetul Aero nu mai este oferit ca opţional fiind standard pentru versiunea 2009. Versiunea în 5 uşi va primi un spoiler spate şi un difuzor în genul Subaru Impreza GTcelor de pe vârful de gamă, grila faţă este inspirată tot de versiunea de top. WRX 2009 va veni încălţat cu jante pe 17" şi gume performante pentru vară.

În 2009 va fi introdusă şi o versiune nouă Impreza 2.5GT, ce dezvoltă 224 CP şi vine cu o transmisie automată  Sportshift cu 4 viteze. Ambele versiuni vin cu tracţiune AWD şi vor fi disponibile atât pentru caroseria în două cât şi pentru cea în trei volume.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.