Subaru Impreza WRX STI A-Line sedan – versiunea cu transmisie automată

Subaru Impreza WRX STI A-Line este acea versiune în trei volume a sportivei japoneze dedicată celor care apreciază lejeritatea unei transmisii automate, dar sportivitatea marca STI.

Subaru Impreza WRX STI A-Line  sedan – versiunea cu transmisie  automată Subaru Impreza WRX STI A-Line sedan – versiunea cu transmisie automată

Subaru Impreza WRX STI s-a întors de curând la versiuneaconsacrată sedan, iar diversificarea gamei se face acum şi prinoferirea opţiunii unei transmisii automate. La fel ca îşi în cazulhatchbackului, această versiune poartă denumirea A-Line, şivine cu aceeaşi cutie cu 5 rapoarte denumită de SubaruSPORTSHIFT. Această transmisie are o funcţie denumităDownshifting Blipping Control care sincronizează turaţiile înfuncţie de raport pentru retrogradări cât se poate de line.

Subaru WRX STI sedan

Propulsorulfolosit pe STI A-Line este evident acelaşi boxer de 2.5litri turbo care oferă 300 CP şi un cuplu de 350 Nm.Subaru nu ne transmite dacă această transmisie ajută sau inhibăuşor comportamentul dinamic al lui WRX STI , măsurătorile pentrusprintul până la 100 km/h nefiind publicate şi nici vitezamaximă.

Vestea proastă pentru cei care visează la aşa ceva este căaceastă versiune nu este disponibilă în Europa fiind doar pentrupiaţa auto din Japonia, după cum se poate observa şi prin poziţiavolanului.