Subaru Impreza WRX STI A-Line sedan – versiunea cu transmisie automată

Subaru Impreza WRX STI A-Line este acea versiune în trei volume a sportivei japoneze dedicată celor care apreciază lejeritatea unei transmisii automate, dar sportivitatea marca STI.

Subaru Impreza WRX STI A-Line  sedan – versiunea cu transmisie  automată Subaru Impreza WRX STI A-Line sedan – versiunea cu transmisie automată

Subaru Impreza WRX STI s-a întors de curând la versiunea consacrată sedan, iar diversificarea gamei se face acum şi prin oferirea opţiunii unei transmisii automate. La fel ca îşi în cazul hatchbackului, această versiune poartă denumirea A-Line, şi vine cu aceeaşi cutie cu 5 rapoarte denumită de Subaru SPORTSHIFT. Această transmisie are o funcţie denumită Downshifting Blipping Control care sincronizează turaţiile în funcţie de raport pentru retrogradări cât se poate de line.

Propulsorul folosit pe STI A-Line este evident acelaşi boxer de 2.5 litri turbo care oferă 300 CP şi un cuplu de 350 Nm. Subaru nu ne transmite dacă această transmisie ajută sau inhibă uşor comportamentul dinamic al lui WRX STI , măsurătorile pentru sprintul până la 100 km/h nefiind publicate şi nici viteza maximă.

Vestea proastă pentru cei care visează la aşa ceva este că această versiune nu este disponibilă în Europa fiind doar pentru piaţa auto din Japonia, după cum se poate observa şi prin poziţia volanului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.