Subaru Legacy tS by STI

Subaru Legacy ts STI deşi etalează celebra siglă peste tot, nu este un STI în adevăratul sens al cuvântului, ci unul doar prin multiplele insigne.

Subaru Legacy tS by STI Subaru Legacy tS by STI

Dacăspui STI prima asociere pe care o faci este Subaru Impreza, dar STIeste în primul rând tunerul de casă care se ocupă de preparareaîntregii game. Astfel de laSTI vedem acum o nouă linie destinată modelului Subaru Legacy, darnu este vorba decât de un pachet estetic nu şi de unul dinamic.Prin urmare niponii au folosit însemnele tS pentru a diferenţiaacest model, acronimul survenind de la "tuned by STI".

Din start vomspune că sub capotă nu a avut loc nici o metamorfoză,această ediţie venind cu acelaşi motor 2.5 boxer ce dezvoltă 265CP. În compensaţie acest Legacy tS vine cu o suspensieBilstein, evacuare sport şi jante de aliaj pe 18 inchi. Esteticaceastă versiune, disponibilă atât în două şi trei volume, seremarcă prin prelungiri ale spoilerel-or şi cu un eleron discretpentru portbagaj sau lunetă, după caz.

Interiorul esteînsă ceva mai bine personalizat, fiind garnisit cu noi ceasuri debord, scaune sport ce combină pielea normală cu alcantara, finisajede carbon la interior, volan şi schimbător STI, plus covoraşe pecare se află la fel brodată celebra siglă roz. Preţurile anunţateîn Japonia sunt 4.029.900 yeni adică 36.600 euro pentru sedan şi în jur de 38.000 europentru Touring.