Subaru Legacy tS by STI

Subaru Legacy ts STI deşi etalează celebra siglă peste tot, nu este un STI în adevăratul sens al cuvântului, ci unul doar prin multiplele insigne.

Subaru Legacy tS by STI Subaru Legacy tS by STI

Dacă spui STI prima asociere pe care o faci este Subaru Impreza, dar STI este în primul rând tunerul de casă care se ocupă de prepararea întregii game. Astfel de la STI vedem acum o nouă linie destinată modelului Subaru Legacy, dar nu este vorba decât de un pachet estetic nu şi de unul dinamic. Prin urmare niponii au folosit însemnele tS pentru a diferenţia acest model, acronimul survenind de la "tuned by STI".

Din start vom spune că sub capotă nu a avut loc nici o metamorfoză, această ediţie venind cu acelaşi motor 2.5 boxer ce dezvoltă 265 CP. În compensaţie acest Legacy tS vine cu o suspensie Bilstein, evacuare sport şi jante de aliaj pe 18 inchi. Estetic această versiune, disponibilă atât în două şi trei volume, se remarcă prin prelungiri ale spoilerel-or şi cu un eleron discret pentru portbagaj sau lunetă, după caz.

Interiorul este însă ceva mai bine personalizat, fiind garnisit cu noi ceasuri de bord, scaune sport ce combină pielea normală cu alcantara, finisaje de carbon la interior, volan şi schimbător STI, plus covoraşe pe care se află la fel brodată celebra siglă roz. Preţurile anunţate în Japonia sunt 4.029.900 yeni adică 36.600 euro pentru sedan şi în jur de 38.000 euro pentru Touring.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.