SunMotor – Vehicul electric

Compania americană cu sediul în Boston are de gând să lanseze această maşină, daca vă vine să credeţi.

SunMotor – Vehicul electric SunMotor – Vehicul electric

Extrem de urat, nu?Trebuie să începem acestă ştire cu un WOW. Mai urât de atât cu greu se putea. Din lateral, maşina aduce destul de mult a Smart, dar parbrizul şi luneta se continuă în stil propriu. Un stil închinat energiei, pentru că deşi soluţia aleasă a maximizat spaţiul destinat panourilor solare de pe acoperiş, a transformat maşina în ceva oribil.

Dar poate datele tehnice mai salvează puţin situaţia. Să vedem: viteză maximă de 70 de km la oră dar limitată la 40, o greutate de aproape 1,2 tone şi o autonomie de 250 de km. Aici se mai salvează modelul american, dar per total, falimentul pare viitorul. Să vedem dacă ajunge măcar la vânzare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.