Suzuki Alto Lapin

Microvanul japonez a primit de curând un facelift, la aproape 6 ani de la lansarea din 2002, fiind acum mai aproape ca aspect de Nissan Cube.

Suzuki Alto Lapin Suzuki Alto Lapin

Maşina cu o formă de cutie este una foarte rezistentă, reuşind să rămână timp îndelungat fără prea multe modificări. Însă acum a primit un facelift substanţial, regăsit în principal la nivel estetic. La capitolul tehnic, reţeta este clasică: două motorizări disponibile, un 0,66 litri aspirat de 54 CP şi o versiune supraalimentată a acestuia de 64 CP.

De asemenea, există posibilitatea de a alege între transmisia pe toate roţile sau doar pe cele din faţă.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.