Suzuki Grand Vitara schimbări pentru 2010

Suzuki Grand Vitara compactul SUV japonez se prezintă pentru acest an cu mici modificări de ordin estetic, una dintre ele simbolizând tacit renunţarea la spiritul original.

Suzuki Grand Vitara schimbări pentru 2010 Suzuki Grand Vitara schimbări pentru 2010

Suzuki Grand Vitara a apărut în 2006, deci se află pe piaţă de aproape patru ani de zile, schimbările fiind binevenite şi necesare. Deocamdată japonezii au dat publicităţii primele două imagini, atât în versiunea cu 3, dar şi cu 5 uşi. După cum se poate observa, cea mai mare modificare, cea care semnifică o ruptură cu trecutul de offroader eminent, este că roata de rezervă nu mai este ataşata în mod clasic hayonului.

Suzuki Grand Vitara va fi de asemenea mai generos cu dotările standard, venind în versiunea de bază cu jante de aliaj, cheie inteligent, radio CD cu redare MP3, aer condiţionat şi scaune faţă încălzite. Gama formată din cele trei motoare nu va fi suferi modificări, acestea rămânând două pe benzină 1.6 de106 CP şi 2.4 de 166 CP. Propunerea diesel este aceeaşi 1.9 de 129 CP.

Probabil această este doar prima tranşă din procesul de comunicare a schimbărilor suferite de Suzuki Grand Vitara. Lansarea pe piaţă a versiunii modificate pentru 2010 se va face în luna Iulie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.