Suzuki Grand Vitara schimbări pentru 2010

Suzuki Grand Vitara compactul SUV japonez se prezintă pentru acest an cu mici modificări de ordin estetic, una dintre ele simbolizând tacit renunţarea la spiritul original.

Suzuki Grand Vitara schimbări pentru 2010 Suzuki Grand Vitara schimbări pentru 2010

Suzuki Grand VitaraSuzuki Grand Vitara a apărut în 2006, decise află pe piaţă de aproape patru ani de zile,schimbările fiind bineveniteşi necesare. Deocamdată japonezii au dat publicităţii primele douăimagini, atât în versiunea cu 3, dar şi cu 5 uşi. După cum se poateobserva, cea mai mare modificare, cea care semnifică o ruptură cutrecutul de offroader eminent, este că roata de rezervă nu mai esteataşata în mod clasic hayonului.

Suzuki Grand Vitara va fi de asemenea maigeneros cu dotările standard, venind în versiunea de bazăcu jante de aliaj, cheie inteligent, radio CD cu redare MP3, aercondiţionat şi scaune faţă încălzite. Gama formată din cele treimotoare nu va fi suferimodificări, acestea rămânând două pe benzină 1.6 de106 CP şi 2.4 de166 CP. Propunerea diesel este aceeaşi 1.9 de 129 CP.

Probabil această este doar prima tranşă dinprocesul de comunicare a schimbărilor suferite de Suzuki GrandVitara. Lansarea pe piaţă a versiunii modificate pentru 2010 se vaface în luna Iulie.