Suzuki SX4 Facelift - Informaţii oficiale

Suzuki SX4 Facelift a fost prentat oficial zilele acestea, modificările aduse gamei fiind reduse.

Suzuki SX4 Facelift - Informaţii oficiale Suzuki SX4 Facelift - Informaţii oficiale

Interior modificatPrecum fratele geamăn Fiat Sedici, noul Suzuki SX4 a fost modificat în mare parte la nivel estetic. Ne puteam da seama de acest lucru chiar din pozele spion care au surprins noul SX4 complet dezvelit. Deşi ne aşteptam să apară la Salonul Auto de la Geneva, iată că lansarea este programată acum pentru Salonul Auto de la Frankfurt.

Ce vom vedea acolo? Noi spoilere montate, noi culori ale caroseriei, jante cu un design schimbat, un interior revizuit cu modificări la nivelul comenzilor şi intrumentelor de bord. Şi cam atât.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.