Suzuki SX4t

Autor: Cosmin Iordache 23 apr. 2008 Prezentări

Suzuki SX4tSuzuki SX4t Crossover Concept se aventurează într-o nişă puţin explorată încă, cea a mini crossover-elor modificate în spiritul performanţei. În configuraţia standard, SX4 se poate lăudă cu un vârf de putere de 143 CP, obţinuţi din propulsorul de 2.0 litri DOHC. Prin montarea unui kit turbo de la Road Race Motorsport, SX4t pierde din inocenţă şi trece de bariera celor 200 de cai, atingând mai exact 221 CP.

Prin montarea unor suspensii sport SX4t se îndepărtează de natura sa iniţială, lasând deoparte pretenţiile off-road în favoarea unor abilităţi rutiere îmbunătăţite, ajutat, bineînţeles, şi de frânele mai performante.

La exterior Suzuki mizează pe simplitate, renunţând la şinele de pe plafon, dar îmbracă o capotă de fibră de carbon
şi se asortează prin vopseaua închisă aplicată pe plafon şi montanţi. Tot vizual, se remarcă jantele Rota de 17 inchi, în acord cromatic cu tonalitatea metalică a caroseriei.

Şoferul va intra în contact cu SX4t prin intermediul volanului şi pedalierului sport preluat de la Suzuki Swift. Interiorul va fi asortat la exterior prin intermediul unor materiale în nuanţe complementare argintiului exterior.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide