Targa California – maşinile clasice prind viaţă! VIDEO

Autor: Adrian Mihălţianu 07 oct. 2012 Prezentări
Targa California – maşinile clasice prind viaţă! VIDEO

Targa Florio este o cursă siciliană de care aţi aflat, cel mai probabil – pe vremuri era o cursă de anduranţă, acum e doar un raliu-eveniment, o plimbare pe drumurile întortocheate ale Siciliei. Chiar şi Porsche Targa îşi trage numele de la această cursă istorică (Porsche a câştigat-o de două ori).

Ei bine, iată că şi californienii au un eveniment asemănător, în cadrul căruia pasionaţii de maşini îşi pot plimba iubitele prin California, pentru a se bucura de aer, de soare şi mai ales de senzaţia unică de la volanul lor. Nu este un raliu de viteză, ci unul în care maşinile clasice sunt duse acolo unde pot prinde din nou viaţă – pe asfalt crăpat şi macadam.

Fie că vorbim de un BMW 2002, de Alfa Romeo Giulia, de Porsche 356, de Jaguar E-Type sau de multe alte modele, raliul e deschis oricărei maşini, cu condiţia să fie mai veche de 1973. Oamenii îşi aduc copiii cu ei, îşi admiră unii altora maşinile şi descoperă tot ce are California mai frumos de oferit. Admiraţi-i în clipul video de mai jos.

Pe când şi la noi?…

Maşina voastră preferată din clip?

Targa California from Petrolicious on Vimeo.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide