Tata Nano – versiunea europeană la Geneva 2009

Autor: Oraan Mărculescu acum 13 ani Prezentari

Tata Nano Europa10.03.2009 UPDATE FOTO

Vă prezentăm pozele oficiale cu versiunea europeană a lui Tata Nano.

 

03.03.2009 (16:40): UPDATE FOTO LIVE GENEVA 2009

PRIMELE POZE LIVE CU VERSIUNEA PENTRU EUROPA a lui TATA NANO surprinse de Promotor.ro în direct din standul Tata la Geneva 2009!

Vezi pozele în galeria multimedia

01.03.2009:

Tata Nano ar trebui să devină vedeta unei parodii la "Transformers", realizată de studiourile indiene Bollywood. Şi asta deoarece, în Europa, Tata Nano va costa 5.000 euro – mai mult decât dublu faţă de versiunea low-cost pentru India, care în sfârşit va fi lansată oficial în luna martie în ţara care divinizează vacile.

Preşedintele companiei indiene, Ratan Tata, a declarat pentru cotidianul german Bild că la Salonul Auto Geneva 2009 va fi prezentată o versiune Tata Nano europeană, care va satisface minimele standarde în materie de siguranţă, poluare şi confort. Având în vedere că preţul vehiculat pentru Europa este de circa 5.000 euro, ne putem face o idee cât de multe modificări au fost necesare.

Dar, mai mult decât atât, se pune întrebarea dacă Tata Nano are sorţi de izbândă pe bătrânul continent. Şi asta deoarece, în materie de maşini low-cost, Dacia face legea, beneficiind şi de primele de casare generoase, mai ales în Germania. E greu de crezut că europenii vor prefera, la aceiaşi bani, mult mai puţin spaţiu şi siguranţă.

Şi să nu uităm că Loganului i se pregăteşte un văr mai mic, aşa numita "maşină de 3.000 de euro". Care tot în India se va naşte.

Citește și...


Comentarii
Inchide