Teaser Paris 2010: model nou Lamborghini

Lamborghini ne testează răbdarea, dând publicităţii o imagine teaser cu un model misterios, pe care îl va expune la Salonul Auto Paris 2010. Ce o fi, oare?

Teaser Paris 2010: model nou Lamborghini Teaser Paris 2010: model nou Lamborghini

Departamentul de marketing Lamborghini ne pregăteşte înpaşi mărunţi pentru premiera de la Salonul Auto Paris2010 - acum suntem gratulaţi cu o imagine-teaser,denumită "numero uno".

Vor mai urma încă 5 imagini, înainte de dezvăluirea imaginilorşi informaţiilor oficiale la salonul parizian. Nu credem, totuşi,că ne vom da seama din cele 6 poze despre ce maşină arputea fi vorba.

Deocamdată, putem doar specula. Cel mai probabil, poatefi vorba despre succesorul lui Murcielago, despre careunele surse spun că ar urma să se numească Lamborghini Jota. Acestava fi un supercar din categoria grea, care se poate să se apropiede Bugatti Veyron, dar într-un stil mult mai agresiv. Interesantde văzut dacă noul Lambo va avea lucruri în comun cu Veyron, datfiind că Volkswagen deţine ambele mărci exclusiviste, Lamborghinişi Bugatti.

Pe de altă parte, am putea vorbi de un rival allui Aston Martin Rapide sauPorsche Panamera, anunţat încă de acum doi anide conceptul Lamborghini Estoque. Este vorba de un frate al lui PorschePanamera, model care cu siguranţă i-ar împrumuta o mare parte dinplatforma tehnică, dar maşina de serie Estoque ar fi mai multîndreptată spre sportivitate.

Deocamdată, aşteptăm cu interes şi următoarele poze-teaser.Bursa presupunerilor rămâne deschisă.

VOI CECREDEŢI?