Teaser Paris 2010: model nou Lamborghini

Lamborghini ne testează răbdarea, dând publicităţii o imagine teaser cu un model misterios, pe care îl va expune la Salonul Auto Paris 2010. Ce o fi, oare?

Teaser Paris 2010: model nou Lamborghini Teaser Paris 2010: model nou Lamborghini

Departamentul de marketing Lamborghini ne pregăteşte în paşi mărunţi pentru premiera de la Salonul Auto Paris 2010 - acum suntem gratulaţi cu o imagine-teaser, denumită "numero uno".

Vor mai urma încă 5 imagini, înainte de dezvăluirea imaginilor şi informaţiilor oficiale la salonul parizian. Nu credem, totuşi, că ne vom da seama din cele 6 poze despre ce maşină ar putea fi vorba.

Deocamdată, putem doar specula. Cel mai probabil, poate fi vorba despre succesorul lui Murcielago, despre care unele surse spun că ar urma să se numească Lamborghini Jota. Acesta va fi un supercar din categoria grea, care se poate să se apropie de Bugatti Veyron, dar într-un stil mult mai agresiv. Interesant de văzut dacă noul Lambo va avea lucruri în comun cu Veyron, dat fiind că Volkswagen deţine ambele mărci exclusiviste, Lamborghini şi Bugatti.

Pe de altă parte, am putea vorbi de un rival al lui Aston Martin Rapide sau Porsche Panamera, anunţat încă de acum doi ani de conceptul Lamborghini Estoque. Este vorba de un frate al lui Porsche Panamera, model care cu siguranţă i-ar împrumuta o mare parte din platforma tehnică, dar maşina de serie Estoque ar fi mai mult îndreptată spre sportivitate.

Deocamdată, aşteptăm cu interes şi următoarele poze-teaser. Bursa presupunerilor rămâne deschisă.

VOI CE CREDEŢI?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.