Tesla Roadster 2.5 – schimbări estetice

Tesla Roadster primeşte o sumă de modificări estetice importante şi pentru că fondatorul este un geniu informatic nu putea să îi dea decât o denumire cu rezonanţe digitale adică Tesla Roadster 2.5.

Tesla Roadster 2.5 – schimbări estetice Tesla Roadster 2.5 – schimbări estetice

Primul gând care răsare în minte când auzi Tesla Roadster 2.5 este că acest model are sub capotă un motor de 2.5 litri, dar apoi îţi aduci aminte că acest model este electric şi că Elon Musk, fondatorul Tesla, a pus pe picioare PayPal, deci o analogie la tehnologia informaţiei pare mai firească. Şi chiar asta codifică 2.5 din denumirea Tesla Roadster 2.5, o versiune îmbunătăţită a precedentei.

Tesla Roadster este un model interesant, dar pentru o maşină sport are o parte frontală prea puţin expresivă. Acest lucru este corectat de Tesla Roadster 2.5, care vine cu o altă grilă şi mai multe prize de aer, inclusiv unele mai adânc sculptate în capota motorului. În partea din spate este incorporat un difuzor care îndeplineşte atât un rol estetic, cât şi aerodinamic facilitând astfel apăsarea.

Tesla Roadster 2.5

Tot pentru a îmbunătăţi estetica, jante noi de culoare neagră sau argintiu sunt oferite. Şi interior capătă un aer mai primitor, noi scaune mai confortabile, dar şi cu un suport lateral îmbunătăţit, sunt oferite. Fiind o maşină care va face cu ochiul "gadgetarilor", opţional se poate comanda un display tactil cu dimensiunea de 7 inchi care se poate transforma în "ochiul din ceafă" datorită camerei video amplasate în bara din spate.

Despre preţul noului model Tesla Roadster nu se menţionează încă nimic, deşi americanii spun că acest model poate fi comandat de pe acum. În schimb Tesla se laudă cu deschiderea a două noi reprezentanţe, una în Copenhaga şi alta în Newport Beach, California.

Interior

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.