Tesla Roadster 2.5 – schimbări estetice

Tesla Roadster primeşte o sumă de modificări estetice importante şi pentru că fondatorul este un geniu informatic nu putea să îi dea decât o denumire cu rezonanţe digitale adică Tesla Roadster 2.5.

Tesla Roadster 2.5 – schimbări estetice Tesla Roadster 2.5 – schimbări estetice

Primul gând care răsare în minte când auzi Tesla Roadster 2.5este că acest model are sub capotă un motor de 2.5 litri, dar apoiîţi aduci aminte că acest model este electric şi că Elon Musk, fondatorul Tesla, a pus pepicioare PayPal, deci o analogie la tehnologia informaţiei pare maifirească. Şi chiar asta codifică 2.5 din denumirea Roadster 2.5, oversiune îmbunătăţită a precedentei.

Tesla Roadster este un model interesant, darpentru o maşină sport are o parte frontală prea puţin expresivă.Acest lucru este corectat de Tesla Roadster 2.5, care vinecu o altă grilă şi mai multe prize de aer, inclusiv unele mai adâncsculptate în capota motorului. În partea din spate esteincorporat un difuzor care îndeplineşte atât un rol estetic, cât şiaerodinamic facilitând astfel apăsarea.

Tesla Roadster 2.5

Tot pentru a îmbunătăţi estetica, jante noide culoare neagră sau argintiu sunt oferite. Şi interior capătă unaer mai primitor, noi scaune mai confortabile, dar şi cu un suportlateral îmbunătăţit, sunt oferite. Fiind o maşină care va face cuochiul "gadgetarilor", opţional se poate comanda un display tactil cu dimensiunea de 7 inchicare se poate transforma în "ochiul din ceafă" datorităcamerei video amplasate în bara din spate.

Despre preţ nu se menţionează încă nimic, deşiamericanii spun că acest model poate fi comandat de pe acum. Înschimb Tesla se laudă cu deschiderea a două noi reprezentanţe, unaîn Copenhaga şi alta înNewport Beach, California.

Interior