Toyota Auris Verso - poze spion

Câteva poze spion înfăţişează viitoarea versiune MPV a actualei Toyota Auris. MPV-ul ar putea aduce sfârşitul pentru Toyota Corrola Verso.

Toyota Auris Verso - poze spion Toyota Auris Verso - poze spion

Toyota Auris Verso spionataProducătorul nipon se pregăteşte pentru lansarea unui nou MPV care ar putea să fie înlocuitorul lui Toyota Corolla Verso. Asta după ce anul trecut Auris a înlocuit versiunea hatchback-ul a lui Toyota Corolla.  Cu toate că viitorul model este varianta MPV a lui Toyota Auris el ar putea fi numit simplu, Toyota Verso.

Modelul va păstra motorizările de la Toyota Auris, acestea fiind: motoarele pe benzină de 1.4 litri şi 1.6 litri, dar şi motoarele diesel de 1.4, 2.0 şi 2.2 litri. Gama de motoare va dezvolta între 96 Cp şi 175 CP.  Toyota Verso va fi lansată la saloanele auto de anul viitor împreună cu noul Toyota Avensis, cea din urmă debutând anul acesta la Salonul Auto de la Paris.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.