Toyota Prius 2010 - primele imagini confirmate de Toyota

PR-ul Toyota a confirmat imaginile pe calculator apărute pe PriusChat. Puteţi vedea în galeria foto cum va arăta a doua generaţie de Prius.

Toyota Prius 2010 - primele imagini confirmate de Toyota Toyota Prius 2010 - primele imagini confirmate de Toyota

Prius - interior anost20.10.2008 Imaginile din galeria foto au apărut pentru prima dată pe forumul PriusChat, sub forma unor speculaţii. Însă la puţin timp după apariţia acestora Departamentul de PR al Toyota a declarat că imaginile sunt reale şi că aşa va arăta hibridul care va fi lansat anul viitor. Două imagini spion susţin confirmarea făcută de Toyota.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Forma lui Toyota Prius rămâne neschimbată şi uşor de recunoscut pentru oricine, în schimb detaliile reprezintă elementul de noutate. Partea frontală se aliniază la noua imagine de marcă Toyota şi câştigă în expresivitate prin blocurile optice în formă de bumerang. De asemenea, modelul pare mai compact, iar proprţiile mai bine integrate.

Surprinde însă interiorul, cufundat în mult plastic negru, element caracteristic mai degrabă modelelor germane, decât niponelor, dar păstrează specificul mărcii cu consola centrală profilată în jurul şoferului şi schimbătorul plasat sus pe consolă.

Modelul va fi oficial prezentat la Salonul Auto din Detroit, ce va avea loc în ianuarie 2009.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.