Toyota Wish – monovolum în Japonia

Autor: Cosmin Iordache 03 apr. 2009 Prezentări

Toyota Wish - monovolumToyota Wish este un monovolum japonez strict pentru piaţa japoneză şi unul dintre cele mai populare modele în acest segment în Ţara Soarelui Răsare. Născut în 2003 din dorinţa celor de la Toyota de a contracara Honda Stream sau Mazda5, acest model a fost unul de succes regăsindu-se mereu în Top 5 al vânzărilor. În 2005 a suferit un facelift important, iar acum niponii au anunţat o nouă generaţie…care arată tot a facelift…

Schimbările stilistice, cum ar fi farurile redesenate, spoilere ma ample şi o grilă îngustată aduc un plus de dinamicitate în linia destul de familistă a acestui model. Ca motorizări se poate opta pentru doar două motoare, aceleaşi din 2003, dar optimizate pentru performanţe şi consum competitive. Unitatea de bază va fi un 1.8, ce livrează puterea spre puntea faţă şi care se laudă cu un consum mediu de 6.2 litri. Pentru un plus de performanţă, dar un rabat de la consum se poate opta pentru cutia CVT. Versiunea mai puternică este cea de 2.0 litri, disponibilă şi cu opţionalul, Dynamic Sport Mode, ce oferă controlul tracţiunii. Preţul plătit, pe lângă cel financiar, este un scaun în minus, oferind doar 6 locuri.

Preţurile pentru Toyota Wish încep de la 18.482 $, fiind un model cu şapte locuri foarte avantajos. Modelul va fi produs la Tahara Plant şi japonezii speră să vândă 6.000 de unităţi lunar.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide