Trabant - revenire la Frankfurt 2009?

Vă mai amintiţi de "maşina de plastic", "maşina de 20 de metri, din care 15 fumul de eşapament" sau, mult mai simplu, "Trabi"? Ei bine, confom autobild.de, firma IndyKar va prezenta la Salonul Auto Frankfurt 2009 "noul Trabi".

La Salonul Auto Frankfurt 2007 a fost prezentat conceptul Herpa 62, o reinterpretare pe calculator a Trabantului. S-a făcut chiar şi un sondaj, 93% din cei 12.000 de participanţi dorind să vadă pe şosea noul model.

Iar acum, la Salonul Auto Frankfurt 2009, se pare că vom vedea materializarea reală a lui "New Trabi", aflat, deocamdată, în stadiul de machetă 1:10. Conform revistei germane Autobild, la salonul german, firma IndyKar are intenţia de a căuta un partener viabil pentru producţia în serie a noului model - suntem curioşi dacă noul Trabant s-ar situa în categoria maşinilor de modă retro sau ar putea fi chiar un concurent real low-cost pentru Logan.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.