Un nou monovolum la Paris 2010: Toyota Verso-S

Toyota a renunţat la modelul Yaris Verso, dar numai la titulatură, pentru că la Salonul Auto Paris 2010 ne va arăta noua propunere din domeniul monovolumelor de clasă mică: Verso-S.

Un nou monovolum la Paris 2010: Toyota Verso-S Un nou monovolum la Paris 2010: Toyota Verso-S

Toyota Verso-S promite mult spatiuPe piaţa japoneză, modelul de clasă mică Yaris are şi un frăţior mai încăpător, botezat Ractis şi care, practic, este urmaşul lui Yaris Verso, model care nu se mai comercializează de ceva vreme pe piaţa europeană.

Totuşi, la Salonul Auto Paris 2010, japonezii vor prezenta în premieră mondială noul model Toyota Verso-S, un frate mai mic al monovolumului Verso (derivat din compacta Auris) şi care îşi propune să concureze monovolumele de clasă mică, dintre care putem aminti noile Citroen C3 Picasso, KIA Venga sau Renault Modus.

Toyota Verso-S este conceput pe platforma citadinei Yaris şi are o lungime mai mică de 4 metri, urmând a fi mai scurt decât principalii săi concurenţi, dar ni se promite că nu vom fi dezamăgiţi în ce priveşte caracterul practic, datorită unui interior modulabil şi a ideilor care maximizează spaţiul util.

Deşi detaliile oficiale cu privire la noul model vor fi făcute publice la salonul parizian, ne aşteptăm ca gama de motorizări să fie cunoscută de la Toyota Yaris: un 1.3 VVTi pe benzină şi micul diesel 1.4 D-4D.

Totuşi, rămâne de văzut dacă nu va intra în concurenţă directă cu un alt model din "ograda" Toyota, şi anume micul crossover urban Toyota Urban Cruiser. Probabil politica de preţuri va fi gândită astfel încât să elimine o eventuală canibalizare între aceste modele de clasă mică.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.