Vauxhall VXR8 Bathurst S

Autor: Cosmin Iordache 12 feb. 2009 Prezentări

Vauxhall VXR8 este un model performant fără îndoială, dar dacă totuşi vreţi performanţe de supercar la preţ de berlină de clasă medie, cu avantajele şi dezavantajele de rigoare, atunci vehiculul căutat este ediţia specială Bathrust S, ce dezvoltă 560 CP.  Creşterea de putere, de la 431 CP, la 560 CP, adică cu aproximativ 30%, a fost posibilă datorită kitului Walkinshaw Performance 122 Supercharger, special dezvoltat pentru acest molde

Aceste cifre fac din Vauxhall VXR8 Bathurst S cea mai ieftină metodă de a catapulta patru persoane de la 0 la 100 km/h, în doar 4 secunde, bineînţeles în relativă siguranţă şi fără a folosi explozibili. Integritatea fizică a celor aflaţi la bord este garantată şi de frânele îmbunătăţite cu etriere cu şase pistoane pe faţă şi patru pe spate.

Vei recunoaşte un Bathurst S nu doar după modul cum merge ci şi după cum arată, având un spoiler agresiv cu o priză mare centrală, aerisiri laterale şi stickere aplicate longitudinal. De asemenea, îl poţi recunoaşte după modul cum sună, având o evacuare Bi-Modal ce produce 92 dbA în modul Street şi, un zguduitor de ferestre, 102 dbA pe setarea Optimum. Vestea proastă este că acest model va fi doar pentru Marea Britanie, existând doar versiuni cu volan pe dreapta şi vestea şi mai proastă pentru restul europenilor este că are un preţ de doar 44.995 lire, adică în jur de 49.235 euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide