Video - A4 pe şinele de tramvai

Sistemul de navigaţie mai dă şi greş din când în când, de aceea şoferul trebuie să proceseze întâi informatiile primite şi nu să le execute direct.

Video - A4 pe şinele de tramvai Video - A4 pe şinele de tramvai

Pentru că altfel ajunge precum acest posesor de maşină germană pe liniile de tramvai. În Milano un A4 a schimbat greşit direcţia de mers şi a ajuns pe şinele mijlocului de transport în comun blocându-le pentru ore bune. Şoferul a suşţinut evident că el doar a respectat indicaţiile sistemului său de navigaţie. Astfel de accidente se întamplă des, şoferii având prea mare încredere în GPS. Acum câteva luni un alt caz asemănător s-a întamplat când o femeie a intrat într-un lac cu maşina sa după ce a urmat indicaţiile sistemului de navigaţie.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.