Video - Două bijuterii distruse ..

Următoarele imagini pot fi dureroase pentru fanii automobilelor, prezentând doi bolizi distruşi în totalitate, trecând de la supercar la un morman de fiare vechi în doar câteva minute.

Video - Două bijuterii distruse .. Video - Două bijuterii distruse ..
Pe o autostradă din Filipine o maşină italiană este surprinsă de un incendiu în zona compartimentului motor şi arde cu flăcări imense până la venirea pompierilor. Autorul clipului video nu a reuşit să surprindă startul incendiului, însă l-a înregistrat atunci când acesta era la apogeu. Zona dorsală a Ferrariului F430 a fost distrusă în totalitate, în timp ce partea frontală a scăpat neatinsă, farurile funcţionând pe toate perioada incendiului.

Dacă în cazul bolidului italian a fost vorba de un accident nedorit, următorul clip video prezintă distrugerea intenţionată a unui Porsche 911 în perfectă stare. Rezultatul se doreşte a fi opera de artă a unui austriac ce doreşte să ne aducă aminte că maşina este doar un morman de fier şi sticlă. Cu siguranţă multi dintre voi aţi fi preferat să primiţi personal maşina pentru a o scăpa de sfârşitul dureros din următoarele imagini:
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.