Video - Drifting

Chiar dacă sunt asociate de mulţi cu vehicule foarte lente şi deranjante pe serpentine, tractoarele pot face multe lucruri atunci când rămân fară tipica remorcă.

Video - Drifting Video - Drifting

Driftul poate părea exagerat pentru maşini aşa de mari, însă şoferul acestui cap tractor nu se sfieşte pe circuit atunci când are liber să dea lecţii chiar şi posesorilor de BMW. De asemenea un încărcător de materiale nu ar părea la prima vedere că se poate mişca aşa de graţios precum o face în clipul video de mai jos.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.