VIDEO: Noul Porsche 911, pe înţelesul tuturor

Cea mai nouă generaţie a lui Porsche 911 a debutat la Salonul Geneva 2011, iar calităţile sale sunt explicate de şeful Porsche, intr-un scurt filmuleţ.

Am văzut cu toţii cum cea mai nouă generaţie a lui Porsche 911 a debutat la Salonul auto Frankfurt 2011, dar calităţile sale sunt explicate acum de şeful Porsche, intr-un scurt filmuleţ.

Codificată cu indicativul 991, noua generaţie a celui mai cunoscut coupe german este programată să reziste în proucţie timp de 14 ani, cu mai multe versiuni chiar şi decât cele 18 ale fostei generaţii.

August Achleitner, managerul liniei de producţie dedicată noului 911 le explică în detaliat fanilor schimbările aduse celui mai proaspăt coupe Porsche.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.