Video - Paris Hilton

Vedeta americană spală într-un mod extrem de lasciv un Bentley Arnage în cadrul unei reclame la … Carl's Jr. Spicy BBQ Burger.

Video - Paris Hilton Video - Paris Hilton

În primele ore când clipul video a fost pus pe siteul oficial, serverele ce-l găzduiau au picat, nemaiputând face faţă traficului imens. Controverse au existat şi pe marginea sexualităţii clipului, multe voci susţinând că este prea vulgar pentru a fi difuzat la orice oră la televiziune. Dar pe Promotor.ro acesta poate fi vizionat oricând.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.