Video- Reclamă Renault Grand Scenic

Iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni, nici chiar pentru Renault care îşi promovează modelul său Grand Scenic printr-o reclamă indrăzneaţă.

Video- Reclamă Renault Grand Scenic Video- Reclamă Renault Grand Scenic

Producătorul francez foloseşte două din activităţile favorite ale omulu, sexul şi fumatul pentru a-şi vinde monovolumul său de claăa compactă, punând accent pe spaţiul interior şi funcţionalitatea acetuia. În eventualitatea unei comercializări pe piaţa americană, reclama aceasta nu ar ajunge niciodata acolo, mai ales când ne gândim ca americanii au interzis o simplă reclamă în care Paris Hilton mănâncă un burger şi spală cu un burete o maşină.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.