Video - Speed Bumbs

Denivelările din asfalt montante în apropierea unor treceri de pietoni sunt realizate pentru a obliga şoferii să reducă viteza. Cei care nu o fac o paţesc precum “vedetele” din următoarele imagini.

Video - Speed Bumbs Video - Speed Bumbs

Soluţiile pentru aceste obstacole sunt următoarele: ori se trece foarte încet peste ele, ori foarte tare. În ultimul caz se încadrează şi Lamborghiniul Gallardo din clipul video, care venind cu suficientă viteză şi-a luat practic zborul. O viteză medie cu o maşina cu suspensii moi este însă reţeta ideală pentru o ploaie de scântei pe străzile din Dubai.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.