Video-teaser cu noua generaţie Audi A6

În data de 1 decembrie, germanii vor lansa, cu surle şi trâmbiţe (dar nu cu paradă militară, ca la noi de Ziua Naţională), noua generaţie Audi A6. Iată şi un video-teaser.

Chiar de 1 decembrie, Ziua Naţională a României, germanii s-au gândit să lanseze oficial noua generaţie Audi A6, pentru care au pregătit o campanie de teasing nu prea complicată.

Totuşi, se pare că imagini oficiale ale noului Audi A6 au "transpirat" pe internet cu ceva vreme în urmă, nefiind suficient de clar dacă era vorba despre imagini reale, surprinse la o şedinţă foto, sau de un photoshop foarte bine realizat.

Alte informaţii suplimentare nu există despre noul Audi A6. Grupul VAG speră, totuşi, ca noua generaţie a limuzinei lor de clasă mare să-şi depăşească rivalii BMW Seria 5 şi Mercedes E-Class.

Voi ce credeţi?

VA FI NOUL AUDI A6 MAI BUN CA BMW SERIA 5 ŞI MERCEDES E-CLASS?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.