Vokswagen Golf GTI Worthersee 09 – ediţie specială

Autor: Oraan Mărculescu 20 mai 2009 Prezentări

Rosu special Firespark MetallicEdiţia specială Volkswagen Golf GTI Worhersee 09 ar putea fi poreclită "pompierul", deoarece este hot şi e vopsită într-o culoare roşie specială "Firespark Metallic", pe care o regăsim şi pe jantele de 19", ca un cerc subţire şi de mare efect, dar şi pe grila faţă.

Farurile cu Xenon arată foarte agresiv şi high-tech, având backgroundul afumat, la fel cum se întâmplă şi în cazul stopurilor cu LED-uri. Acestea, împreună cu cele două evacuări generoase, îi conferă spatelui lui Golf GTI o alură atât sobră, cât şi agresivă, garnisită cu eleronul de pe lunetă.

Interiorul acestui Golf GTI continuă cuplul roşu-negru al exteriorului, marginile covoraşelor fiind roşii, cusătura volanului sau a schimbătorului de asemenea, în timp ce noile scaune sport, cu tetiere integrate, au marginile interioare în roşu. Pe lângă pielea Nappa, scaunele au partea centrală fabricată dintr-un material Hexagon, cu bune proprietăţi de aerisire.

Interior sportiv si individualizatNu în ultimul rând, pe praguri, după ce deschizi portierele, te întâmpină inscripţia GTI Worthersee 09, pe o baghetă din aluminiu polişat, material care se regăseşte şi în câteva tuşe sport din habitaclu. Nici inscripţia GTI nu avea cum să lipsească, regăsindu-se în primul rând pe spătarele scaunelor.

Motorul de sub capota acestei ediţii speciale este un 2.0 TSI, de 210 CP, ceea ce îi conferă lui Golf GTI un demaraj 0-100 km/h în 6,9 secunde şi o viteză maximă de 238 km/h. Soundul acestuia este "gestionat" de sistemul de evacuare gândit cu atenţie pentru a le oferi un sunet specific de GTI fanilor.

Din gama de accesorii dedicate lui Golf GTI, se remarcă telefonul SonyEricsson T700 GTI Edition, având o suprafaţă din acelaşi aluminiu polişat folosit la în interiorul maşinii, în timp ce meniul este stilizat după designului lui VW Golf GTI Worthersee 09.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide