Volkswagen Caddy Sportline

Volkswagen lansează pentru şoferii grăbiţi seria Caddy Sportline, dotată cu motorul diesel de 2.0 litri şi 140 CP.

Volkswagen Caddy Sportline Volkswagen Caddy Sportline

Scaune din pieleNeobişnuit de puternic pentru o utilitară, motorul diesel de 2.0 litri asigură o acceleraţie de la 0 la 100 de km/h în 10,1 secunde pentru Caddy şi 10,5 pentru versiunea Maxi, ambele fiind însă capabile de o viteză de top de 187 km/h. Noile modele Sportlive sunt disponibile în trei culori, Tornado Red, Reflex Silver şi Diamond Black Pearl.

Modificările exterioare cuprind ornamente cromate, o grilă distinctă, un spoiler faţă mai jos cu proiectoare de ceaţă integrate, un eleron spate şi un set de jante de 17 inch. În interior avem volan din piele cu o cusătură roşie, logo-uri Sporline, geamuri şi oglinzi electrice, radio CD şi aer condiţionat. Momentan, seria limitată este disponibilă doar pentru Marea Britanie.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.