Volkswagen CrossTouran – detalii oficiale

Volkswagen CrossTouran este acel Touran care pare să vrea mereu la munte sau la mare în weekend. Nu îi cereţi însă să meargă pe drumuri forestiere desfundate sau plaje virgine, ci doar către o cabană/vilă în apropierea şoselei principale.

Volkswagen CrossTouran – detalii oficiale Volkswagen CrossTouran – detalii oficiale

Toate modelele care încep cu Cross de la Volkswagen suntsinonime cu o imagine mult mai robustă care cere parcă aventura,dar capacităţi care nu îţi permit mult mai multă aventurădecât cu versiunile din care se trag. Acelaşi lucru estevalabil şi pentru Volkswagen CrossTouran, primul monovolum VW careeste asociat cu gama Cross. Acest model doar arată mai bine, dar nuse şi descurcă neapărat mai bine în natură.

CrossTouran spate

Kitul pentruteren accidentat şi protecţiile de pe bosaje chiar îl prind foartebine pe Touran şi sunt îndeajuns de robuste fără să pară însăexagerate, oferindu-i la prima vedere un aer de vacanţă. Iarjantele pe 17 inch şi suporţii de plafon contribuie la notaestetică a noului derivat din Touran. Singura mică îmbunătăţirecare, teoretic, ar putea da mai multă încredere şoferuluipe teren mai denivelat (nu accidentat) este garda mai înaltă cu 20mm. Dar tracţiunea 4Motion nu este o caracteristicădefinitoria a luiCrossTouran şi motoarele sunt cam aceleaşi, deci nu vă bazaţi preamult pe caracterul tot-teren al acestei maşini.

CrossTouran interior

CrossTouran esteînsă un nivel de top foarte interesant, având ca moto ce are unTouran bine echipat, plus o tapiţerie foarte simpatică şi un plafon de sticlă uriaş care vaface călătoriile la munte mult mai interesante. Preţul esteînsă pe măsură şi în Germania lista începe de la 27.700 euro şi creşte în funcţiede alte opţionale şi motorizări.