Volkswagen CrossTouran – detalii oficiale

Volkswagen CrossTouran este acel Touran care pare să vrea mereu la munte sau la mare în weekend. Nu îi cereţi însă să meargă pe drumuri forestiere desfundate sau plaje virgine, ci doar către o cabană/vilă în apropierea şoselei principale.

Volkswagen CrossTouran – detalii oficiale Volkswagen CrossTouran – detalii oficiale

Toate modelele care încep cu Cross de la Volkswagen sunt sinonime cu o imagine mult mai robustă care cere parcă aventura, dar capacităţi care nu îţi permit mult mai multă aventură decât cu versiunile din care se trag. Acelaşi lucru este valabil şi pentru Volkswagen CrossTouran, primul monovolum VW care este asociat cu gama Cross. Acest model doar arată mai bine, dar nu se şi descurcă neapărat mai bine în natură.

Kitul pentru teren accidentat şi protecţiile de pe bosaje chiar îl prind foarte bine pe Touran şi sunt îndeajuns de robuste fără să pară însă exagerate, oferindu-i la prima vedere un aer de vacanţă. Iar jantele pe 17 inch şi suporţii de plafon contribuie la nota estetică a noului derivat din Touran. Singura mică îmbunătăţire care, teoretic, ar putea da mai multă încredere şoferului pe teren mai denivelat (nu accidentat) este garda mai înaltă cu 20 mm. Dar tracţiunea 4Motion nu este o caracteristică definitoria a lui CrossTouran şi motoarele sunt cam aceleaşi, deci nu vă bazaţi prea mult pe caracterul tot-teren al acestei maşini.

CrossTouran este însă un nivel de top foarte interesant, având ca moto ce are un Touran bine echipat, plus o tapiţerie foarte simpatică şi un plafon de sticlă uriaş care va face călătoriile la munte mult mai interesante. Preţul este însă pe măsură şi în Germania lista începe de la 27.700 euro şi creşte în funcţie de alte opţionale şi motorizări.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.