Volkswagen Eos facelift 2011

A venit momentul ca decapotabila Volkswagen Eos să primească un facelift. În deja binecunoscutul stil al lui Golf 6.

Volkswagen Eos facelift 2011 Volkswagen Eos facelift 2011

Deja nu mai e o surpriză că toate modelele Volkswagen încep săsemene foarte bine între ele. Este şi cazul lui VolkswagenEos, coupe-cabrioletul bazat pe VW Golf primind acum unfacelift care îl aliniază la designul uniform almărcii.

Volkswagen Eos primeste un facelift in stilul deja cunoscut de la VW Golf 6

"Noul" Volkswagen Eos are o parte frontală careaminteşte foarte bine de Volkswagen Touareg, farurile rotunjite fiindacum înlocuite de nişte blocuri optice cu muchii clare, careîncadrează o grilă mult mai serioasă şi care o înlocuieşte pe ceacromată de până acum, discutabilă din punct de vedere alimaginii.

Şi în spate avem parte de modificări notabile,semnalizatoarele circulare dispărând, astfel încât formastopurilor este acum mai sobră, mai simplă. Mai bifămuşoare redesenări ale spoilerelor faţă şi spate şi cam atât în cepriveşte modificările exterioare ale lui Eos facelift.

Modificarile estetice pentru Volkswagen Eos facelift se limiteaza la redesenarea blocurilor optice

Interiorul nu este modificat din punct de vedere aldesignului, însă acum ocupanţii sunt gratulaţi cutapiţerii, plastice şi ornamente de un nivel mai bun, dar şi cu ogamă coloristică mai variată. Versiunile superioare de echiparepropun o ambianţă evoluată, dar şi noi dotări: Park Assistupgradat, noi senzori pentru lumini sau alt sistem de pornire"mâini libere".

Gama de motorizări şi transmisii rămâne cea cunoscută, atâtadoar că TDI-ul de 2,0 litri şi 140 CP primeşte sistemulStart/Stop în standard. Despre preţuri vom afla mai multedoar în 2011, Volkswagen Eos facelift urmând a fi lansat în Europala începutul anului viitor - premiera sa mondială, însă, va avealoc la Salonul Auto Los Angeles, în curând.

Interiorul lui Volkswagen Eos facelift ramane neschimbat ca design, dar e mai evoluat