Volkswagen Eos facelift 2011

A venit momentul ca decapotabila Volkswagen Eos să primească un facelift. În deja binecunoscutul stil al lui Golf 6.

Volkswagen Eos facelift 2011 Volkswagen Eos facelift 2011

Deja nu mai e o surpriză că toate modelele Volkswagen încep să semene foarte bine între ele. Este şi cazul lui Volkswagen Eos, coupe-cabrioletul bazat pe VW Golf primind acum un facelift care îl aliniază la designul uniform al mărcii.

Volkswagen Eos primeste un facelift in stilul deja cunoscut de la VW Golf 6

"Noul" Volkswagen Eos are o parte frontală care aminteşte foarte bine de Volkswagen Touareg, farurile rotunjite fiind acum înlocuite de nişte blocuri optice cu muchii clare, care încadrează o grilă mult mai serioasă şi care o înlocuieşte pe cea cromată de până acum, discutabilă din punct de vedere al imaginii.

Şi în spate avem parte de modificări notabile, semnalizatoarele circulare dispărând, astfel încât forma stopurilor este acum mai sobră, mai simplă. Mai bifăm uşoare redesenări ale spoilerelor faţă şi spate şi cam atât în ce priveşte modificările exterioare ale lui Eos facelift.

Modificarile estetice pentru Volkswagen Eos facelift se limiteaza la redesenarea blocurilor optice

Interiorul nu este modificat din punct de vedere al designului, însă acum ocupanţii sunt gratulaţi cu tapiţerii, plastice şi ornamente de un nivel mai bun, dar şi cu o gamă coloristică mai variată. Versiunile superioare de echipare propun o ambianţă evoluată, dar şi noi dotări: Park Assist upgradat, noi senzori pentru lumini sau alt sistem de pornire "mâini libere".

Gama de motorizări şi transmisii rămâne cea cunoscută, atâta doar că TDI-ul de 2,0 litri şi 140 CP primeşte sistemul Start/Stop în standard. Despre preţuri vom afla mai multe doar în 2011, Volkswagen Eos facelift urmând a fi lansat în Europa la începutul anului viitor - premiera sa mondială, însă, va avea loc la Salonul Auto Los Angeles, în curând.

Interiorul lui Volkswagen Eos facelift ramane neschimbat ca design, dar e mai evoluat

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.