Volkswagen Eos GT Sport

Pentru că se apropie vara producătorul german de automobile Volkswagen a lansat o nouă versiune specială a coupe-cabrioletului său.

Volkswagen Eos GT Sport Volkswagen Eos GT Sport

Acoperisul este negruPrintre modificările estetice notabile aduse acestui Volkswagen EOS amintim de acoperişul rigid retractabil de culoare neagră şi geamurile fumurii, plus jantele de 18 inch. La o privire mai atentă putem observa şi grila faţă cromată, blocurile optice "afumate" şi garda la sol micşorată cu 1,5 cm.

În interior Volkswagen ne oferă pedale din aluminiu, scaunele încăzite învelite în piele Alcantara, un nou volan cu trei spiţe, Climatronic, senzori de parcare şi un nou sistem audio cu un CD-Chaner cu 6 discuri. Volkswagen Eos GT Sport este disponibil cu toate variantele de motorizări, de la 1,4 de 122 CP până la V6-le de 3,2 litri şi 260 CP.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.