Volkswagen Golf 6 Collectors Edition

Nici nu s-a lansat bine noul Volkwagen Golf şi germanii au lansat deja o ediţie specială.

Volkswagen Golf 6 Collectors Edition Volkswagen Golf 6 Collectors Edition

Editie speciala cu un nou interiorAbia ce noul Golf 6 a început să ajungă prin showroomurile din Europa şi Volkswagen a pus la punct o ediţie specială a noului său automomobil compact. Ediţie ce este programată să apară prima oară de la Salonul Auto de la Paris din octombrie, atunci când vom afla probabil şi mai multe informaţii, pentru că producătorul german cu excepţia acestor poze nu a mai dat nici o altă informaţie.

Cu toate acestea putem observa un interior special, cu o piele maronie pe scaune, volan şi feţele de uşi. Şi probabil că sunt mai multe modificări. Mai multe peste doar o lună.

VEZI TOATE ANUNTURILE VOLKSWAGEN.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.