Volkswagen Golf 6 GTI

Volkswagen nu pierde timpul şi la scurt timp după lansarea noii generaţii Golf 6 ne prezintă şi modelul GTI, atât de mult aşteptat de pasionaţi.

Volkswagen Golf 6 GTI Volkswagen Golf 6 GTI

Interior sport la Golf GTIPrecum se poate vedea şi din aceste noi poze oficiale, nu s-au schimbat foarte multe comparativ cu vechea generaţie, chiar şi jantele fiind la prima vedere identice. Comparat cu Volkswagen Golf 6 standard, GTI-ul primeşte un nou spoiler faţă, praguri, un eleron mai mare şi eşapament dublu "aruncat" la marginea caroseriei.

La interior avem o atmosferă sport cu scaune pe măsură şi volan drept în partea de jos. În ceea ce priveşte performanţele, vorbim de un motor de 2.0 litri turbo FSI de 207 CP ce accelerează modelul de la 0 la 100 km/h în 7,2 secunde şi imprimă o viteză maximă de 236 km/h. O viitoare cutie de viteze DSG va îmbunătăţi şi mai mult acest cifre. Se pare că va exista şi o versiunea mai puternică, un R de 265 CP şi transmisie integrală. Rămâneţi alături de Promotor.ro pentru cele mai noi detalii.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.