Volkswagen Passat BlueTDI

Rolul de cel mai economic Passat deţinut de varianta Bluemotion va fi preluat de un BlueTDI, începând cu Salonul Auto de la Paris.

Volkswagen Passat BlueTDI Volkswagen Passat BlueTDI

Spre deosebire de vechiul Bluemotion, care se baza pe un propulsor uşor învechit, BlueTDI vine cu un motor nou, un 2.0 cu cea mai avansată tehnologie, capabilă să facă faţă şi viitoarelor norme Euro 6 ce vor fi implementate din 2014. Dar pentru moment, maşina îndeplineşte normele Euro 5. Uzina de forţă, combinată cu o cutie de viteze DSG reduce consumul cu până la 28% comparativ cu modelele convenţionale.

Maşina prezentată la Paris va avea 143 CP şi un consum mediu de 5,2 litri, precum vechiul Bluemotion. Emisiile sunt şi ele reduse, de doar 139g CO2/km, în cazul sedanului, pentru că în varianta estate consumul să crească uşor cu 0.3 litri-100 de km şi 5 g CO2/km. Primele livrări vor fi efectuate începând cu anul viitor.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.