Volkswagen Passat CC Wagon

Potrivit ultimelor zvonuri din industria auto, Volkswagen va lansa anul viitor versiunea break a lui Passat CC.

Volkswagen Passat CC Wagon Volkswagen Passat CC Wagon

Deşi Volkswagen a depăşit Ford la vânzări, acest lucru nu schimbă deloc programul de noutăţi pregătit de producătorul german. Astfel, după noul Golf 6, vom vedea o nouă generaţie Polo, un minicar Up!, un nou roadster plus un break bazat pe Passat CC. Da, aţi citit bine. Aşteptat a fi lansat peste un an, noul break va avea un aspect sportiv precum sedanul, iar interiorul, chiar dacă va beneficia de un ampatament mărit va acomoda tot doar 4 oameni.

Gama de motorizări va fi aceea regăsită şi pe modelul de bază, cu benzinare turbo de 160 şi 200 CP şi TDI-uri de 140 şi 170 CP. Vârful de gamă va fi dotat cu un 3,6l FSI de 280 CP.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.